Seks je...
 

Hafner Mateja, Ihan Alojz:
PREBUJANJE: Psiha v iskanju izgubljenega Erosa – psihonevroimunologija
 
 
 
 
 
 

Storitve

Kaj storiti, ko se zavemo, da naše težave nimajo zgolj organskega vzroka, nam pa se vseeno vrti, ne moremo spati, zbada nas pri srcu …

Moderni človek je s svojim hitrim načinom življenja izpostavljen številnim stresnim situacijam, ki se odražajo tako na njegovem psihičnem kot fizičnem zdravju. Zato zagovarjamo celosten in interdisciplinaren pristop, ki zajema sodelovanje medicine, farmakologije, psihologije in sodobne tehnologije. Poudarek je na aktivnem vključevanju ljudi v soodločanje in prevzemanje odgovornosti za svoje zdravje.

V okviru gibanja Zase.si omogočamo številne storitve pod motom Zavedno mladostna /mladosten po modrih cenah, ker cenimo trud, ki ga vlagate v svoje zdravje. Storitve pokrivajo področja kroničnih neinfektivnih bolezni, menedžerskega stresa, uravnavanja telesne teže, motivacije – psihologije ter spodujanja rekreativnega športa.
Ves čas se trudimo razširjati svojo ponudbo storitev ter jo predvsem strokovno in vsebinsko poglabljati. Pri obravnavanju posameznikovih težav v prvi vrsti zagovarjamo individualen pristop.

Seznam storitev

IPM program zdravljenja za kroničnega bolnika

POSVETOVALNICA dr. HAFNER

PSIHOSOMATSKA AMBULANTA za zdravljenje neinfektivnih kroničnih bolezni - Z NAPOTNICO

PSIHOLOŠKA POSVETOVALNICA - stres in njim povezane težave

Terapevtski načrt: debelost - Dieta z izgorevanjem

Ustvarjalni managerKronične bolezniDieta z izgorevanjemPsihosintezaRekreacija in šport
Citat meseca: Albert Einstein: Intuicija je sveti dar, razum je njen sluga. Zgradili smo družbo, ki ceni sluge in je pozabila dar.