Seks je...
 

Hafner Mateja, Ihan Alojz:
PREBUJANJE: Psiha v iskanju izgubljenega Erosa – psihonevroimunologija
 
 
 
 
 
 
« Na seznam vseh člankov

Uspeh


 

Zaradi mnogih poizkusov zmanjšanja prekomerne telesne teže sem se odločila, da poiščem še pomoč na Inštitutu za preventivno medicino. Po pogovoru z dr. Hafnerjevo sem ugotovila moje dosedanje napake.

Velikokrat sem poskusila z raznimi dietami a vedno neuspešno. Veliko je bilo odrekanja, lakote in raznih načinov prehranjevanja. Zadnja dieti, za katero smo se skupinsko odločile v podjetju je bila ločevalna dieta. Po tri  mesečni dieti smo prekinile, nato pa so se kilogrami močno povečevali.

Ko sem začela obiskovati Inštitut sem dobila prave informacije kako se pravilno pristopi k zmanjševanju telesne teže. Spremenila sem način prehrane in način življenja in začela tudi z telesno aktivnostjo. Ko sem začela vse usklajevati je postal to moj način življenja. Z redom in disciplino sem tudi začela izgubljati kilograme. Z dobro voljo in vztrajnostjo sem se približevala svojemu cilju in mi sedaj tudi uspelo. Zato se predvsem zahvaljujem dr. Hafnerjevi, da mi je pri vsem tem pomagala z nasveti. Ponosna sem na moj dosežek in z veseljem povem, da se počutim veliko bolje in tudi zadovoljna sem z svojo postavo.

Zahvaljujem se dr. Hafnerjevi in tudi Marijani Lipovec za skupni uspeh.

Francka

 

Ustvarjalni managerKronične bolezniDieta z izgorevanjemPsihosintezaRekreacija in šport
Citat meseca: Albert Einstein: Intuicija je sveti dar, razum je njen sluga. Zgradili smo družbo, ki ceni sluge in je pozabila dar.